Margit's Kronkelpad 
Praktijk voor Coaching, healing en massage

Wat doe je tijdens een coachingsgesprek?

 

Een coachingsgesprek  zal uiteraard in samenspraak met jou plaatsvinden en duurt ongeveer een uur. Ik ga uit van een holistische benadering, dat houdt in dat ik van mening ben dat je fysieke, je emotionele en je energetische lichaam met elkaar verweven zijn en elkaar daardoor beïnvloeden.

Bij voorkeur voer ik de gesprekken  wandelend bij mij in de buurt. Het voordeel van wandelen is dat het voor jou als cliënt een stuk minder confronterend is, ik zit niet zo 'in je face' . Dat praat naar mijn ervaring een stuk vrijer. Het mooie is dat er door de natuur allerlei handreikingen worden de gedaan die je kunnen helpen om tot oplossingen of inzichten te komen. Je hoeft ze alleen maar te zien.

Maar als het stortregent ten tijde van de afspraak, dan gaan we uiteraard lekker binnen zitten met een kop koffie of thee in mijn praktijkruimte in Delfgauw. 

Vind je Delfgauw lastig te bereiken qua kilometers of qua tijd, dan kunnen we de gesprekken ook voeren in de natuur bij jou in de buurt of in een ruimte van Het Coachhuis bij jou in de buurt. In dat geval reken ik wel de reiskosten en de huurkosten aan je door en staan we ook echt na een uur weer buiten als we in een gehuurde ruimte werken.

Als energetisch therapeut heb ik een scala aan tools om in te zetten tijdens de gesprekken, zodat we snel kunnen inzoomen op de knelpunten in jouw systeem. Vaak heb je dat zelf al heel helder, maar soms zijn dat toch andere zaken dan jij met je hoofd al beredeneerd hebt. Wat we ook in de gesprekken tegen zullen komen, niets is vreemd en alles mag er zijn.

 

De kosten van een coachingsgesprek in Delfgauw zijn € 90,--