Margit's Kronkelpad 
Praktijk voor Coaching, healing en massage

White Time Healing


White Time bevordert de (geestelijke) gezondheid, verhoogt de trilling van mens en dier en heelt in verleden, heden en toekomst vanuit één tijdsunit.Een heling werkt 2 tot 3 weken door, omdat energie-lekkende plekken worden gesloten. De energie zoekt zelf de plekken op waar heling nodig is en werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, waarbij een hogere frequentie wordt aangeboden. 

(van de officiële pagina van UWTH Nederland)


Ik heb deze vorm van healing een aantal jaar geleden leren kennen en ben opgeleid tot Healer Niveau 4. 

De healing is voor de cliënt bijzonder prettig en ontspannend, vaak worden op zachte wijze blokkades weggenomen die voor problemen zorgen. 

Ik behandel je terwijl je op een behandeltafel ligt (volledig gekleed, zonder schoenen en zonder horloge). De behandeling duurt ongeveer 45 minuten, daarna bespreken we nog even na wat je hebt ervaren en drinken we nog een glas water of thee. Dit is nodig om afvalstoffen af te voeren die bij de behandeling vrijgekomen zijn. Zou je dit niet doen, dan kan je na de behandeling een vervelende hoofdpijn gaan ervaren. 

Deze behandelingen vinden uiteraard altijd binnen plaats in mijn praktijkruimte in Delft.

 De kosten van een healing zijn € 45,-- 


Polariteitsmassage


Bij Balans en Reflectie in Delft heb ik een cursus polariteitsmassage gevolgd. Een prachtige aanvulling op alle andere tools die ik op andere plekken al aangereikt heb gekregen. Deze massage geef ik in mijn praktijkruimte in Delft.

Een behandeling duurt ongeveer een uur en de kosten daarvoor zijn €45,--